Hudobnici.sk - Tvoj svet hudby

Zrejme by bolo treba zase zaviesť kontrolu textov, niečo ako cenzúra kedysi

Autor: Brano2

Neviem ako vy, ale ja si myslim, ze texty su podobne ako hudba sama o sebe tiez umelecke diela... no v nasej momentalnej modernej hudobnej scene to tak nevyzera... tym spevakom, co sa pchaju textarom do remesla by to zrejme uz mal niekto povedat, ze na to nemaju... dnes uz kadekto moze pisat kadejaky brak a oni im to budu este aj v radiach hrat... ved, ked by nahodou nezahrali, tak nedostanu od vydavatelstva zase CD-cka so zahranicnou hudbou... no nie? Zrejme vsetci zucastneni vedia o com hovorim... ;O)



Ak chceš pridať svoj komentár, tak sa prihlás. Ak ešte u nás nie si zaregistrovaný, tak sa zaregistruj.

Autor: steroid
Pridané: 12.06.2008 17:39
no textari

No hej, niekedy spevaci splodia straasnu zlobu, ale na druhu stranu, aj textari niekedy splodia take veci, ze krutim hlavou nad tym, ci si dany clovek uvedomoval, ze text pise na zhudobnenie, nie do svojej zbierky.

Za vsetkych ako priklad, niektore texty Pehy. Neviem, kto konkretne pisal niektore texty, ci dvorny textar, spevacka, alebo niekto iny, ale prijde mi to tak, ze su tie texty slahnute. Na popovu (dokonca sa tusim Peha jeden cas profilovala ako punkova kapela) kapelu mi prijdu tazke. Knechtovej hlas je fajny a lahky, nepotrebuje take nenapadite texty, kde je refren stvrtej pesnicky predpokladatelny po odpocuti troch inych pesniciek. Na niektorych inych pesnickach je zas uplne zla hudba a vcelku napadity text, ale to je uz o niecom inom.