Hudobnici.sk - Tvoj svet hudby

Jarre v Košiciach

Veľkolepá hudobno-laserová show, ktorú treba zažiť!

Pravdepodobne posledná show Jarreho na Slovensku - najlepšie spracovaná laserová show s úžasnou projekciou na 30 x 9 metrovej megaobrazovke, podporená všetkými jeho hitmi, odohranými za 90 minút.

Je to druhá a posledná show v ramci BEST OF LIVE u nás, kedy Jean Michel Jarre ide s veľkými laserovými efektami po najväčších halách v EU. Výhodou je, že doslova z každého miesta v hale tieto efekty vyznejú úplne dokonale, aj keď každý vidí úplne iné predstavenie. Bratislava bola v máji vypredaná, takže ten kto nemal šancu to vidieť tam, má ešte jednu.

Prvýkrát tu bol Jean Michel Jarre v roku 2008 s monotématickou show „OXYGENE Tour - 30th anniversary“ kde hral len album Oxygene. Teraz je show s výberovkou skladieb a doslova veľakrát bombastickejšia
- kamery ktoré ho snímaju, premietajú obrázky z diania na pódiu na veľkoplošnú obrazovku, kde to program strihá s klipmi a projekciou pripravenou pre túto show.
Čerešničkou na torte je hranie na laserovej harfe, ktorej lúče sa pretáčajú zľava doprava a Jarre ukazuje, že vie hrať na jej stupnici aj
„odzadu“ aj „odpredu“ Bonbónikom je harmonikové sólo hrané posediačky na stoličke, v točiacom sa kuželi z laserových lúčov... ťažko opísateľné... treba to proste zažiť!



Autor: Branislav Rod
Dátum: 25.10.2010
Foto: ticketportal.sk
Zdroj: ticketportal.sk

Čo si myslíš o tomto článku?

Ak chceš pridať svoj komentár, tak sa prihlás. Ak ešte u nás nie si zaregistrovaný, tak sa zaregistruj.